Het coachboek voor opleiders

Coachen als begeleidingsstijl van artsen in opleiding tot specialist


voorkant coachboek klein

Waarom een coachboek speciaal voor opleiders en supervisoren van geneeskundige vervolgopleidingen? In de ruim tien jaar waarin we als opleidingskundige en trainer/coach met opleiders en aios werken, hebben we ervaren dat het toepassen van coachtechnieken in de klinische praktijk complex en niet vanzelfsprekend is. Het is essentieel om aan te sluiten bij de dagelijkse praktijk met situaties die herkenbaar zijn voor opleiders en aios.

In dit boek lichten we daarom verschillende coachtechnieken toe aan de hand van herkenbare casuïstiek voor iedereen die zich bezighoudt met het opleiden van artsen in opleiding tot specialist. Het opleiden van deze artsen is een vak apart: niet alleen het begeleiden in het maken van de juiste keuzes, maar ook het stimuleren van het zelf leren en het ontwikkelen van toenemende zelfstandigheid.

Schrijft u zich in voor de masterclass Coachen van aios? Dan ontvangt u het boek gratis.


Bestellen

Wilt u het boek bestellen? Vul dan onderstaand formulier in. Wanneer u het formulier volledig hebt ingevuld en verstuurd, krijgt u een e-mail met een betaalverzoek. Na ontvangst van uw betaling sturen wij u het boek toe. De kosten zijn € 25,00 per exemplaar exclusief € 4,00 verzendkosten.

Wilt u meer dan vijf exemplaren bestellen? Stuur dan een mail naar info@detweedepraktijk.nl met daarin uw verzoek met vermelding van het bezorgadres.


Boek bestellen

×{{ alert.text }}
Veld is vereist
Geen geldig e-mail adres
Veld is vereist
Veld is vereist
Veld is vereist
Veld is vereist
Veld is vereist
Veld is vereist
Selecteer het aantal boeken dat u wilt bestellen:
Uw bestelling is verstuurd. Bekijk de bevestigings e-mail en volg de betaal link om uw order compleet te maken.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief? Dat kan door op deze link te drukken.