Het coachboek voor opleiders

Coachen als begeleidingsstijl van artsen in opleiding tot specialist


voorkant coachboek klein

Waarom een coachboek speciaal voor opleiders en supervisoren van geneeskundige vervolgopleidingen? In de ruim tien jaar waarin Corry den Rooijen en Beatrijs de Leede als opleidingskundige en trainer/coach met opleiders en aios werken, ervaren ze dat het toepassen van coachtechnieken in de klinische praktijk complex en niet vanzelfsprekend is. Essentieel is het daarom om aan te sluiten bij de dagelijkse praktijk, met situaties die herkenbaar zijn voor opleiders en aios.

In dit boek worden daarom verschillende coachtechnieken toegelicht aan de hand van herkenbare casuïstiek voor iedereen die zich bezighoudt met het opleiden van artsen in opleiding tot specialist. Opleiden van jonge dokters is een uitdaging. Het is vooral begeleiden in het maken van de juiste keuzes, stimuleren van het zelf leren en het ontwikkelen van toenemende zelfstandigheid.

Schrijf u in voor de masterclass coachen van aios en u ontvangt het boek gratis.


Bestellen

Wilt u het boek bestellen? Vul dan onderstaand formulier in.Wanneer u het formulier volledig heeft ingevuld en verstuurd krijgt u een e-mail met een betaalverzoek. Na ontvangst van de betaling krijgt u het boek toegestuurd. De kosten zijn € 25,00 per exemplaar exclusief € 4,00 verzendkosten.

Wilt u meer dan 5 exemplaren bestellen? Stuur dan een mail naar info@detweedepraktijk.nl met daarin uw verzoek met vermelding van het bezorgadres.


Boek bestellen

×{{ alert.text }}
Veld is vereist
Geen geldig e-mail adres
Veld is vereist
Veld is vereist
Veld is vereist
Veld is vereist
Veld is vereist
Veld is vereist
Selecteer het aantal boeken dat u wilt bestellen:
Uw bestelling is verstuurd. Bekijk de bevestigings e-mail en volg de betaal link om uw order compleet te maken.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief? Dat kan door op deze link te drukken.