Beeld_homepage

De Tweede Praktijk

Er valt een wereld te winnen in de medische vervolgopleiding van uw aios. Niet alleen voor u als opleider, maar vooral ook voor uw aios en uw ziekenhuis. De Tweede Praktijk is het eerste en enige trainings- en adviesbureau dat zich volledig richt op de professionalisering van opleidingsgroepen en is voor u dan ook van toegevoegde waarde.


Masterclasses en COVID-19

Onze masterclasses zijn dynamisch en interactief, er wordt geoefend en veel gediscussieerd. Dit versterkt het leren en het plezier erin. Deze kwaliteit willen we ook in deze tijd leveren en daarom blijven onze masterclasses live.  We zijn op zoek gegaan naar ruimere, groene locaties, waarbij vaak gelegenheid is om naar buiten te gaan. 
We houden de ontwikkelingen en RIVM-richtlijnen nauwgezet in de gaten. Moeten we een training alsnog annuleren dan kunt u deze op een later moment volgen.


Op de hoogte blijven van De Tweede Praktijk?

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief!

De Tweede Praktijk biedt een leergang en losse masterclasses aan voor opleiders en stagebegeleiders van alle geneeskundige vervolgopleidingen.
In ons inschrijvingsaanbod vindt u masterclasses rondom opleiden, implementeren vernieuwingen en in het coachen van aios en opleidingsgroepen. Ook ons boek Coachen van aios is via de website te bestellen. Wilt u dat wij een leergang of een masterclass binnen uw eigen organisatie verzorgen? Neemt u dan gerust contact met ons op.