Over De Tweede Praktijk

De Tweede Praktijk biedt opleiders en organisaties de kennis en tools voor de professionalisering in het opleiden van aios. Corry den Rooijen en Beatrijs de Leede zijn de afgelopen 15 jaren intensief betrokken geweest bij de modernisering van de geneeskundige vervolgopleidingen. Zij hebben ruime ervaring in alle aspecten van de vervolgopleiding, zowel op landelijk niveau met nationale projecten als in instellingen in ondersteuning van de directe uitvoering van opleiden op de werkvloer. De verkregen kennis en ervaring vormen de basis voor de visie en aanpak van De Tweede Praktijk. Deze ervaringen zijn de kern voor het professionaliseren van opleiders en hun vakgroepen.


De Tweede Praktijk staat voor

  • Up-to-date en specialistische kennis van het werkveld van geneeskundige vervolgopleidingen
  • Jarenlange hands-on ervaring in implementatie en begeleiding vanuit het MMV-project en de dagelijkse opleidingspraktijk
  • Een doel- en praktijkgerichte aanpak die leidt tot snelle en concrete resultaten
  • Een uitgebreid netwerk van ervaren trainers, coaches en medisch specialisten
  • Kant-en-klare kennisproducten in de vorm van open masterclasses
  • Afgestemd maatwerk in de vorm van incompany trainingen, advies en implementatie


Nieuwsbrieven De Tweede Praktijk

Minizine De Tweede Praktijk#1

Minizine De Tweede Praktijk#2

Minizine De Tweede Praktijk#3

Minizine De Tweede Praktijk#4Corry den Rooijen

Bekijk Corry op LinkedIn

Corry leidde het MMV-deelproject ‘CanBetter’ en Scherpbier 2.0, gericht op de concretisering van competentiegericht opleiden en de efficiënte integratie daarvan in de dagelijkse praktijk. Daarnaast jarenlange ervaring in de dagelijkse opleidingspraktijk.

info@detweedepraktijk.nl

Tel: 06 50873950Portret  (24 van 178)

Beatrijs de Leede

Bekijk Beatrijs op Linkedin

Beatrijs de Leede heeft ruim 10 jaar een actieve rol in de vernieuwing van medische vervolgopleidingen in de Leidse Opleidingsregio, waarbij opleidersprofessionalisering, coaching en het begeleiden van aios centraal staan. Daarnaast heeft ze als onderwijskundige een groot  aantal vernieuwingsprojecten van opleidingen in  de medische en farmaceutische zorg begeleid.

info@detweedepraktijk.nl

Tel: 06 15463536


BZW